online adverteren www.m4n.nl
OSM Scout

OSM-Scoutlijst

OSM scoutlijst is de scoutlijst voor Online Soccer Manager.
OSM Scoutlijst is bedoeld voor alle managers van Online Soccer Manager.
Scout je speler nu via de onderstaande OSM Scoutlijst!

De scoutlijst is voor het laatst geŁpdate in: november 2012twitter osm scoutlijst

Welkom bij de OSM Scoutlijst 2012/2013!

OSM scoutlijst is de scoutlijst voor Online Soccer Manager. De OSM Scoutlijst 2012/2013 is bedoeld voor alle managers van het online voetbalmanagerspel Online Soccer Manager.
Scout dus je speler nu via de onderstaande OSM Scoutlijst!
Hieronder kun je jouw speler scouten voor Online Soccer Manager. Deze scoutlijst is gebaseerd op de nieuwste scoutlist te weten: De OSM Scoutlijst 2012. Zoek spelers uit Engeland, Nederland, Frankrijk, Spanje, ItaliŽ en BelgiŽ. Je vind hier natuurlijk de topspelers als Messi, Benzema en Sneijder maar ook de jonge talentjes die je goedkoop kan halen en gemakkelijk beter kunt maken kun je vinden met onderstaande Scoutlijst.
Hoe werkt de OSM Scoutlijst 2012/2013?
Selecteer uit onderstaande criteria minimaal 1 categorie. Scout bijvoorbeeld een aanvaller jonger dan 20 jaar in Nederland en je komt bijvoorbeeld uit op van Maher van AZ of Fischer van Ajax. Op zoek naar een goede verdediger? Selecteer dan verdediger bij positie en vind de beste verdedigers met de OSM Scoutlijst. Vervolgens kun je gemakkelijk sorteren op naam, club of rating en zo vind je Terry, Puyol en Ferdinand.

Land Club
Naam Leeftijd
Aanval Verdediging
Gemiddelde  
Positie Waarde

Selecteer minimaal 1 zoekcriteria.